…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2024, Cuma Samsun, Türkiye

Şehit ve Gazilerimizin Anneleri Ziyaret Edildi


Valimiz Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı hanımefendi, İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ve gazilerimizin annelerini ziyaret ederek, hayır dualarını aldı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi.

Valimiz Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı hanımefendi, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla merhum gazimiz Jandarma Er Emre Pamuk’un kıymetli annesi Hatice Pamuk ve kıymetli babası Nurettin Pamuk’u Atakum İlçesindeki evlerinde ziyaret etti.
Bugün aynı zamanda doğum günü olan Hatice hanıma pastayla sürpriz yapılarak doğum günü kutlandı, merhum gazimizin ruhu için dua edildi.

Ardından, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in elleri öpülesi annesi Nahice Nayim'i İlkadım İlçesindeki evinde ziyaret edildi. Son olarak Şehit Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak’ın muhterem annesi Hanım Sancak’ı Tekkeköy İlçesi'ndeki evinde ziyaret eden Valimiz Orhan Tavlı, şehit annelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti. Ziyaretlerde Vali Yardımcısı ve İlkadım Kaymakamı Abdulkadir Demir, Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara ve İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü de hazır bulundu. Ziyaretler esnasında Kur'an-ı Kerim okundu, aziz şehitlerimizin ruhu için dua edildi.

Kadın Dayanışma Sergisi Ziyaret Edildi

Valimiz Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı hanımefendi, İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri ile Kadın Konukevinde kalan kadınlarımızın ürettiği ürünlerin sergilendiği Kadın Dayanışma Sergisi'ni ziyaret etti.

El emeği göz nuru ürünlerini sergileyen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Valimiz Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı hanımefendi, stantları gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.