…
…
17 Mart 2024, Pazar Samsun, Türkiye

İl Çocuk Komitesinden 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreni


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Çok amaçlı Salonda Samsun Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri, İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altında bulunan çocuklarımızla beraber Okul Destek Projesinden yaralanan çocuklarımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği düzenledi.

Etkinlik Şehitlerimize Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Etkinliğe Samsun Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri, İl Müdür Yardımcımız Sultan Bulut, İl Müdür Yardımcımız Mustafa Sabri Karaman, Çocuk Hakları İl Yetişkin temsilcileri Cemal Bulut ve Mehtap Uzun ile Kuruluş Müdürü Hasan Kalın katılım sağladı. Etkinlikte çocuklar tarafından hazırlanan şiirler okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Etkinlik sonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce Ek hizmet binamızda çocuklara tahsis edilen Çocuk Hakları İl Çocuk Komite odasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi Eş Başkanları Arda Öztürk ve Huriye Kutluksaman isimli çocuklarımız yaptı.