…
…
…
…
…
…
07 Mart 2024, Perşembe Serdivan,SAKARYA

ŞEHİT ANNELERİ İLE KAHVALTI PROGRAMI


İl Müdürlüğü olarak en kıymetlilerini bu vatan uğruna feda eden şehit annelerimizi  Sakarya Üniversitesi Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğünün katkılarıyla SAÜ Personel Lokalinde kahvaltı programında ağırladık. Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu’nun konuşmalarıyla başladı.

Ardından AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Çiğdem Erdoğan: Her coğrafyadaki kadın kıymetlidir fakat bizim coğrafyamızda kadınlar çok daha değerlidir. Sizler vatanımızı korurken şehit olan evlatlarımızın annesisiniz. Dokuz ay karnınızda taşıyıp fedakarlıklarla büyüttüğünüz evlatlarınızı vatanımıza şehit verdiniz. Bugün ülkemizde bu kadar rahat geziyorsak sizin evlatlarınızın sayesindedir. Evlatlarımız dualarımızda bizimle beraber, hepsinin mekânı cennet olsun. Her birinizin ellerinden öpüyorum dedi.

Programda konuşan İl Müdürümüz Zekeriya Selamet: “Sizin derdiniz bizim derdimiz, sizin sevincimiz bizim sevincimiz. Yapabileceğimiz hangi hizmet varsa 24 saat hizmetinizdeyiz.” İfadelerini kullandı.

Sakarya Üniversitesi Personel Lokalinde düzenlenen etkinliğe AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdülkadir Altınsoy, İl Müdürümüz Zekeriya Selamet, Sakarya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve şehit anneleri katıldı.

Kahvaltı programı, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle, şehit annelerine çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.