…
…
29 Aralık 2023, Cuma Sakarya,Adapazarı

İl Müdürlüğümüzde Devir-Teslim Töreni Gerçekleşti


Bakanımız Sn. Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Hanımefendinin tensipleriyle, İstanbul Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden,  Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Sn. Zekeriya SELÂMET göreve başladı.

2019 tarihinden itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler Sakarya İl Müdür Vekili olarak görev yapan Musa ZOR, yapılan tören ile görevini Zekeriya SELÂMET’ e devretti.

Törende ZOR,  ‘‘ Bu bir bayrak yarışı, 5 yıldır İl Müdür Vekilli olarak bu güzide kurumda mesaim oldu. Bugün itibariyle eski görevim İl Müdür Yardımcılığına dönmek üzere İl Müdürlüğü görevimi devrediyorum. Yeni İl Müdürümüz Sn. Zekeriya SELÂMET Beyefendiye yeni dönemde başarı dileklerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

İl Müdürümüz Sn. Zekeriya SELÂMET ise; “Değerli Müdürüm Sn. Musa ZOR’un bu zamana kadar verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum. Bizde devraldığımız hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşımak adına ekibimizle yoğun bir tempoda çalışacağız inşallah. Rabbim, bu önemli göreve gelmemize takdir gösterenlere ve Sakarya halkına mahcup etmesin. Faydalı işler yapmayı nasip etsin. ” dedi.