…
…
…
…
…
…
26 Şubat 2024, Pazartesi Antalya

Yetenek Her Yerde Kariyer Fuarı


T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ilki 2019 yılında, üniversiteler, kamu-özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile düzenlenen ve öğrencilerin iş hayatını tanımaları ve istihdam edilebilirliklerinin artırılması amacıyla düzenlenen kariyer etkinlikleri Genel Müdürlüğümüzce takip edilmektedir.

23-24 Şubat 2024 tarihinde açılışlarını T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doc. Dr. Salim ATAY’ın yapmış olduğu, Akdeniz Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen, bölgede ki 14 üniversite, kamu kurumları, özel sektör temsilcilerinin katılım sağladığı Güney Kariyer Fuarı’na  (GÜNKAF) Personel Genel Müdürlüğü, Kariyer Planlama ve Yetenek Yönetimi Daire Başkanı Mustafa KARABEY, Şube Müdür V. Dilek SANCAR, Şef Tuğba AÇIKDİLLİ, Strateji Geliştirme Başkanlığı ASH Uzmanı Melike AYDOĞDU, ASH Uzmanı Ersin BİÇER ile Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü katılmış olup, Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapmak üzere KPSS (B) puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 8 bin personel alım ilanı ve Bakanlığımızda ki diğer kariyer fırsatlarıyla ilgili olarak fuara katılım sağlayan üniversiteli gençlere bilgilendirme yapılmıştır. Bakanlığımız standı büyük ilgi görmüştür. 

Gençler için potansiyel iş fırsatlarını keşfetme, şirketlerle/kurumlarla doğrudan iletişim kurma ve kariyerlerini şekillendirme konusunda çok önemli fırsatlar sunan “Yetenek Her Yerde” fuarlarını Bakanlık olarak takip etmeye, yetenekleri keşfetmeye devam edeceğiz.