…
…
…
05 Aralık 2022, Pazartesi Osmaniye

Osmaniye Özden Huzurevi Bocce Takımı Sporcuları, Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz’ı Makamında Ziyaret Etti


                Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2022 Finallerinde Türkiye Şampiyonu Olan Osmaniye Özden Huzurevi Bocce Takımı Sporcuları, Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

                Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,  Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen ve geleneksel hale gelen, 2022 Yılı yurt geneli Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2022 finallerinde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Şampiyonu olan Osmaniye Özden Huzurevi Bocce Takımı sporcuları Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hamit Coşkun, Özden Huzurevi Müdür Vekili Yasemin Şentürk, Özden Huzurevi Bocce Takımı Antrenörü Davut Oğuzhan’da yer aldı.

                Takım kaptanı Yakup Çakır ziyaret sırasında Sayın Valimiz Yılmaz’a verdiği bilgilerde 108 takımın katıldığı 2022 yılı Yetişkin Gençler Huzur Bocce Şampiyonasında, önce grup maçlarını birinci olarak bitirdiklerini ve daha sonra 24 Finalist Takımın katıldığı Antalya’da düzenlenen Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi Şampiyonasında da iyi bir mücadele verdiklerini ve Muğla Fethiye Belediyesi Huzurevi takımını 12-11 mağlup eden ederek birincilik elde ettiklerini söyledi.

                Takım antrenörü Davut Oğuzhan ve Bocce Takımı oyuncuları Yakup Çakır, Veli Karabacak, Mehmet Bozkuş ve Ali Doğan Caymazoğlu ile bir süre sohbet eden Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Özden Huzurevi Bocce Takımı sporcularını, ilimize kazandırdıkları bu güzel şampiyonluk için tebrik ederek, “Bocce Takımımızı yürekten kutluyorum. Türkiye şampiyonu oldular, bizi gururlandırdılar.”dedi.