…
…
28 Eylül 2022, Çarşamba Niğde

Valimiz Sayın Mustafa KOÇ ve Eşi Sayın Neslihan KOÇ Hanımefendi Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzde Kalan Çocuklarla Bir Araya Geldi


Valimiz Sayın Mustafa KOÇ ve eşi Sayın Neslihan KOÇ Hanımefendi Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Ziyarette Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzde kalan çocuklarla sohbet eden KOÇ ailesi, çocuklarımızın istek ve taleplerini dinledi.

Valimiz Sayın Mustafa KOÇ, bu evlerde kalan çocukların aile sıcaklığında, sevgi ve şefkatle büyümeleri için devletimiz tarafından her türlü desteğin sağlanmaya edeceğini belirtti. 

Valimiz Sayın Mustafa KOÇ ve eşi Sayın Neslihan KOÇ Hanımefendi, çocukların güzel bir ortamda topluma faydalı birer birey olarak yetiştirilmesi için verdikleri emeklerinden dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür etti.

Valimiz Sayın Mustafa KOÇ ve eşi Sayın Neslihan KOÇ Hanımefendiye ziyaretleri esnasında İl Müdürümüz Sayın Umut ZEYBEK, İl Müdür Yardımcımız Sayın Betül Gül AKÇAY ve ÇEKOM Müdürümüz Sayın Nurettin ÖZGÜN eşlik etti.