…
…
…
…
02 Ocak 2023, Pazartesi Nevşehir

İl Müdürümüz Halit Açar başkanlığında 2022 yılı faaliyetlerimizi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.


İl Müdürümüz Halit Açar başkanlığında 2022 yılı faaliyetlerimizi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.

İl Müdür yardımcılarımız ve tüm kuruluş müdürlerimizin katıldığı toplantıda tüm hizmetlerimiz ve belirlenen hedeflerin gerçekleştirilme durumları değerlendirildi.

Öyle büyük bir sorumluluk, öyle kutsal bir vazife ki gece, gündüz; hafta sonu, tatil demeden, kendimizden ve ailemizden fedakarlık ederek; gerek Devletimiz korumasındaki Milletimizin emaneti çocuklarımız, engelli ve yaşlılarımız ile kadınlara emanet hassasiyetiyle en iyisini, gerekse Vatanımızı, hürriyetimizi, namus, can ve mal güvenliğimizi borçlu olduğumuz Aziz Şehitlerimizin kıymetli yakınlarına ve Gazilerimize en iyi hizmeti, yine aile ve topluma yönelik sosyal hizmet, sosyal yardım ve önleyici, koruyucu kapsamlı ve en ileri hizmeti arz odaklı, hızlı ve etkili sunmak için çalışıyoruz. 

Bu minvalde 2022 faaliyetlerimizi değerlendirdik. Eksiklerimizi, hatalarımızı ve geliştirilmesi gereken taraflarımızı tespit ettik. Günlerimiz eşit olmayacak! Her yeni günde daha iştiyakla da gayretle hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz inşallah.