…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Nisan 2024, Salı Manisa-Türkiye

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Etkinlikler Yapıldı


2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Müdürlüğümüze bağlı Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü tarafından İl merkezinde farkındalık programı gerçekleştirildi.

Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünden mevcutta 44 otizmli birey hizmet almakta olup, İlimizin Tarzan Meydanı olarak tanınan işlek alanında kurum personelleri, hizmet alan otizmli çocuklar ve aileleri ile birlikte güzel bir farkındalık çalışması yapıldı.

Vatandaşlara Bakanlığımıza ait broşürler dağıtılırken, farkındalık rengi olan mavi renkli balonlar ve yaka broşları takdim edildi. Programda kurum öğretmenleri tarafından standı ziyaret eden çocuklara yüz boyama etkinliği yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşen etkinlikte, otizmli bireylere farklılıkları ile güzel olduklarını gösterebilmek amacıyla mavi kelebek şeklindeki not kağıtlarına mesajlar yazıldı.

Programa İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ, İl Müdür Yardımcımız İsmail Kule ziyarette bulundu. Kuruluş Müdürlerimiz ve personelimiz farkındalık çalışmasına destek vermek için etkinliğe katılım sağladı.