…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
31 Ağustos 2021, Salı İzmit,KOCAELİ

Kocaeli Valiliğince düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda Aziz Şehitlerimizin yakınları ve Gazilerimiz ile bir araya geldik.


Büyük Zaferimizin 99. yıldönümü nedeniyle Vali Seddar YAVUZ ve eşi Selda YAVUZ’un ev sahipliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kabul Töreni, Valilik Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Törene; Vali Seddar YAVUZ ve eşi Selda YAVUZ’un yanı sıra; Donanma Komutanı Oramiral Ercüment TATLIOĞLU, Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tümamiral Yalçın PAYAL, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper YENİEL, Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Mustafa SAYGILI, Deniz Ana Üst Komutanı Tuğamiral Refik Levent TEZCAN, Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar ÇAKMAK, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib KORKMAZ, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, Vali Yardımcıları Ekrem ÇALIK, İsmail GÜLTEKİN, Aslan AVŞARBEY ve Ali ADA, İzmit Kaymakamı Şevket CİNBİR, İl Emniyet Müdürü Veysal TİPİOĞLU, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Ümit İLBAYI, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil TÜYLÜOĞLU, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sanayiciler ve işadamları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, askeri erkan, Muharip Gaziler, şehit ve gazi yakınları, yerel ve ulusal basın kuruluşları temsilcileri, huzurevi sakinleri ile vatandaşlar katıldı.

Misafirlerini tören alanının girişinde karşılayıp Zafer Bayramlarını kutlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz daha sonra davete katılan bütün misafirlerle tek tek görüşüp, hal ve hatırlarını sorarak günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Kabul törenine katılım sağlayan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Valimiz Seddar Yavuz törende yaptığı konuşmalarında; “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan, Aziz Milletimizin en şanlı günlerinden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen “kabul töreni” davetimize teşrifinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Aziz Milletimizin ve kahraman ordumuzun bağımsızlık ve istiklal adına gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Milletimizin 1071’de Malazgirt Zaferi ile başlayan Anadolu serüveni ile bu kutlu vatanın ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Milletimizin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. Yılı Kutlu olsun.