…
17 Ekim 2021, Pazar Kırşehir, Türkiye

Mevlid Kandili vesilesiyle İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU bir mesaj yayımladı.


Mevlid Kandili vesilesiyle İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU bir mesaj yayımladı.
İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU mesajında: İnsanlığın her anlamda buhran geçirdiği cahiliye dönemine bir NUR olarak gelen "Biz seni alemlere Rahmet olarak gönderdik" hitabına Mazhar olan Sevgili peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa (s.a.v) doğumunu ifade eden mevlid kandilini idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz.
Biz müslümanların dünya ve ahiret hayatını düzenleyen Kuran'ın kendisine indirilmeye başlamasıyla toplumun her alanında muhteşem dönüşümler gerçekleştiren Sevgili peygamberimizin Ümmeti olmaktan şeref duyuyoruz.
“Küçüklerine şefkat göstermeyen, büyüklerine değer ve saygı göstermeyen bizden değildir” diyerek hem yaşlılarımıza hem çocuklarımıza nasıl davranmamız gerektiğini ifade etmiştir. Engellilerimize toplumun bakış açısının nasıl olması gerektiğini bizlere aktaran, kadına ve kız çocuklarına bakışı, şehitlik ve gaziliğin nasıl bir onur olduğu ve "Sizin en hayırlınız ailesine karşı en hayırlı olanınızdır" diyerek ailenin önemine vurgu yapan yani aslında herşeyde olduğu gibi Aile ve Sosyal Hizmetlerde de bize rehber olan peygamber efendimizin doğumunu kutladığımız mevlid kandilimizin hayırla vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Kandilimiz Mübarek olsun.