…
14 Temmuz 2021, Çarşamba Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Ramazan Baykara; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Vesilesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.


İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle açıklamalarda bulundu.

İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara mesajında şu ifadelere yer verdi: Türk milletini tankla, tüfekle esarete hapsetmek isteyenlerin idrak edemediği; iman gücünün, vatan sevdasının, millet aşkının hiçbir engel tanımayacağıydı. 15 Temmuz’da bu millet, silahı olmasa da teslim olmayacağını, son nefesine kadar ülkesine sahip çıkacağını bir kez daha kanıtladı.

15 Temmuz; 1071 Malazgirt ile başlayan, 1453 İstanbul’un fethi ile devam eden, akabinde Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları ile zirveye ulaşan mucizevi Türk destanının bir parçası olmuştur. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, demokrasimizin emsal savunucuları da Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, 15 Temmuz 2016 tarihinde de bağımsızlığını korumak için canlarını ortaya koymuşlardır. 15 Temmuz’da yolları, köprüleri, meydanları, havalimanlarını doldurarak FETÖ terör örgütü mensubu hainleri hezimete uğratan aziz milletimize şükran borçluyuz. Milletimiz, bir kez daha zorluklar karşısında kenetlenebildiğini tüm düşmana göstermiştir.

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain teşebbüsü bir kez daha nefretle kınadıklarını belirten İl Müdürümüz “Aziz Millerimiz atalarımızın izinden giderek, canları pahasına üstün bir gayret göstermiştir. Cenabı Hak’tan vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliğine kast edilen benzeri bir olay yaşatmamasını niyaz ediyoruz. Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, O gecenin bütün kahramanlarını, bu güzide vatanın geleceği için sokağa çıkan, çıkamadıysa el açıp dua eden ve bu ülkeye sahip çıkan aziz milletimizi saygıyla ve minnetle selamlıyor, vatan müdafaası uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, bu uğurda gazilik mertebesine yükselmiş tüm vatandaşlarımıza ise sağlıklı bir ömür temenni ederim” dedi.