…
31 Aralık 2021, Cuma Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU, Yeni Yıl Mesajı Yayımladı.


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU yeni yıl vesilesi ile yayımladığı mesajında 2022 yılının insanlık âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini dilemiştir.

İl Müdürümüz “2021 yılı gerek ülkemiz, gerek dünya geneli için yeni tip korona virüs ve Covid 19 pandemisi gölgesinde zorluklarla geçen bir yıl oldu. Geride bıraktığımız yıl içerisinde çalışanlarımızın azmini ve birlik ruhunu daha da yükselterek bir adım daha ileri taşımanın çabası içerisinde olduk. Kaliteli bir hizmet ortamının sağlanması için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da devam edecektir. 2022 yılında amacımız Covid19 salgınının etkilerinden tamamen kurtularak daha sağlıklı bir çalışma ve hizmet ortamı oluşturmaktır.

İyisi ve kötüsü ile bir yılı daha geride bırakırken tüm insanlık olarak sağlığımızın ne kadar değerli olduğunu, bir kez daha öğrenmiş olduk. Sağlığımıza ve sevdiklerimize daha çok dikkat etmeye başladık. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak çalışanlarımızın fedakâr gayretleri, kurum ve kuruluşlarımızla olan birlik ve beraberlik içinde yürütülen ortak çalışmalar ile pandemi sürecini çok iyi yönettik.

2022 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, vatan uğruna canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, yeni yılın her türlü sıkıntılardan uzak, huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, yeni yılınızı en iyi dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.