…
…
…
…
…
27 Şubat 2024, Salı kırklareli

Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi Düzenlendi.


Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi Düzenlendi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan meslek elemanları ve personele yönelik 2024 yılı Hizmetiçi Eğitim Planı kapsamında hizmetiçi eğitim programı düzenlendi.

Kurumsal yazışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, yazışma kodları, belge güvenliği, belgelerin şekil özellikleri, gizlilik dereceli belgeler, güvenli elektronik imza ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Kırklareli Valiliği imza yetki Yönergesi konularının ele alındığı eğitimin açılış konuşması Kırklareli Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ tarafından gerçekleştirildi.

Bilgin ÖZBAŞ yapmış olduğu konuşmada “Yazışmalar kurumun hafızasını oluşturan bilgi ve belgelerden oluşur. Yazışmaların sağlıklı olması karar verme süreçlerini de doğrudan etkilemekte ve yönetişim uygulamalarının gücüne güç katmaktadır.” İfadelerini kullandı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda 52 personelin ile gerçekleşen eğitim Uzman Öğretmen Vedat BALTA ve Kırklareli Huzurevi Müdürü Yalçın SAĞLAM tarafından verilmiş olup eğitim sonrası katılımcıların soruları cevaplanmıştır.