…
…
…
…
…
…
…
18 Aralık 2023, Pazartesi KIRKLARELİ

Gönül Elçileri Projesi Kapsamında İlimizde 31 Aileye Ulaşan Koruyucu Ailelerimize 1.Kademe Koruyucu Aile Eğitimi Gerçekleştirildi.


Gönül Elçileri Projesi Kapsamında İlimizde 31 Aileye Ulaşan Koruyucu Ailelerimize 1.Kademe Koruyucu Aile Eğitimi Gerçekleştirildi.

Gönül Elçileri Projesi Kapsamında İlimizde 42 çocuğumuza 31 Koruyucu Ailemiz Yuva oldu. Kırklareli 1.Kademe Koruyucu Aile Eğitimi 18.12.2023 tarihinde Koruyucu Ailelerimizin Katılımıyla İl Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleşti. İl Müdürümüz Sayın Bilgin ÖZBAŞ yapmış olduğu açılış konuşmasında “sizler çocuklarımıza hem anne hem baba oldunuz. Çocuklarımıza evinizi ve yüreğinizi açtınız. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Çocuklarımıza yaşatmış olduğunuz sıcak aile ortamı için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bizler Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kuruluşlarımızla bir elin parmakları gibiyiz. Yapmış olduğunuz bu ulvi görev karşısında 7 gün 24 saat, bizlere ihtiyaç duyduğunuz her an bir elin parmakları gibi iş birliği halinde hizmetinizdeyiz “ diyerek sözlerini sonlandırdı. Devletimizin her daim yanlarında ve destek olduğunu vurguladı.

Müdürlüğümüzce gerçekleşecek olan 5 günlük 1.Kademe Koruyucu Aile Eğitimi kapsamında, Koruyucu Aile biriminden sorumlu Psikolog Elif DAĞ BOZ ve Psikolojik Danışman Mert PANGAL tarafından  “Bağlanma ve Gelişim, Yaşam Düzeni, Beceri Kazanma, Travma ve İyileşme, Ergenlik, Bağımlılığı Anlama ve Yaklaşım, Sağlıklı Geçişler, Güçlenme ve Stresle Başa Çıkabilme, Mahremiyet ve Dijital Bağımlılık” konularında eğitimler verilecektir.

Açılış programına İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ ile birlikte İl Müdür Yardımcısı Mehmet KARAMAN, İl Müdür Yardımcısı V. Remziye ALGIN, koruyucu aile biriminden sorumlu personelimiz ve Koruyucu Ailelerimiz katılım sağlamıştır.

Ailelerimize göstermiş oldukları özveri ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.