…
…
…
…
19 Aralık 2023, Salı KIRKLARELİ

6284 Sayılı Kanun Kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon ve Değerlendirme 2023/4 toplantısı Vali Yardımcısı Sayın Elif Canan TUNCER Başkanlığında Gerçekleştirildi.


6284 Sayılı Kanun Kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon ve Değerlendirme 2023/4 toplantısı Vali Yardımcısı Sayın Elif Canan TUNCER Başkanlığında Gerçekleştirildi.

6284 Sayılı Kanun Kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon ve Değerlendirme 2023/4 toplantısı Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonunda 19.12.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantı; Kırklareli Vali Yardımcısı Sayın Elif Canan TUNCER başkanlığında, Kırklareli Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü adına Kuruluş Müdürü Özge KIRAN’ ın sunumu ile başladı.

Toplantıda; “Bir önceki koordinasyon toplantısında alınan kararların uygulanma durumları, 2022 ve 2023 yılı verilerinin karşılaştırılması, İlimizdeki şiddet vakalarının analizi, kadına yönelik şiddet ile mücadele kapsamındaki uygulama çalışmaları, gizlilik kararları entegrasyonu, Kadına yönelik şiddet ile Mücadele İl eylem planı çalışmaları, 2024 yılı içerisinde Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar”  konuları değerlendirildi.

Gerçekleşen toplantıya; Kırklareli Vali Yardımcısı Sayın Elif Canan TUNCER, Cumhuriyet Savcısı Sıla BEKTAŞ, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Sağlık Müdürü Dr.Öğrt.Üyesi Çiğdem CERİT, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali ERGİN, İŞKUR İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ünal ÇAĞLAR, Denetimli Serbestlik Müdür V. Fulya MERT, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdür V. Betül AYDOĞDU, İl Müftü Yardımcısı Hatun ÖZMEN , Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Remziye ALGIN, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nargiza KÖKSAL, Kırklareli Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Özge KIRAN, Kırklareli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yasin ADLI, Kırklareli Kadın Konukevi Müdürü Gülten KAYNAK, Kırklareli Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Levent ONUK başta olmak üzere Koordinasyon Kurulu üyesi kurumların amirleri ve sorumlu personelleri katılım sağladı.

Toplantı, koordinasyon kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından alınan kararlar ile son buldu.