…
19 Eylül 2023, Salı Karaman, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Mustafa ÇAKIR’ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı


     Şanlı tarihi boyunca hür yaşamayı ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymış, ülkesini ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutarak girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır. Milletimiz, var olduğu günden bu zamana kadar ülkesine, milli ve manevi değerlerine, en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen her türlü tehdide karşı, her daim canı pahasına mücadele etmiştir.

     Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, onların paha biçilmez fedakârlıkları sayesinde, bugün bölgesinde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir.

     Bugün üzerinde huzur ve kardeşlik ortamı içinde yaşadığımız bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere, gurur duyacakları bir ülke bırakmak şehit ve gazilerimize vefa borcumuzdur.

     Bu duygu ve düşüncelerle; başta Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

                                                                                                          Mustafa ÇAKIR

                                                                                           Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler

                                                                                                              İl Müdürü