…
06 Eylül 2021, Pazartesi Karabük ,TÜRKİYE

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şubesi Başkanı Sebahattin ÇORBACI ve yanında bulunan gazilerimizden İl Müdürümüz Abdurrahman BİLGİÇ’e hayırlı olsun ziyareti.


Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şubesi Başkanı Sebahattin ÇORBACI ve yanında bulunan gazilerimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Karabük İl Müdürlüğü görevine atanan Abdurrahman BİLGİÇ ’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Karabük ilimizde yaşayan şehit yakını ve gazilerimize yönelik nasıl daha iyi hizmet verebiliriz noktasında kısa bir değerlendirmenin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİLGİÇ, “Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak,  şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açık. İhtiyaçlarınızla, problemlerinizle yakından ilgilenmeye çalışıyor, her daim çekinmeden kapımızı çalmanızı istiyoruz. Şehit yakınları ve gazilerin hakları ile onlara yönelik, sosyal hizmet faaliyetlerini yürütmek kutsal bir görevdir. ”dedi