…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Eylül 2021, Pazar Karabük,TÜRKİYE

‘19 Eylül Gaziler Günü’ Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı.


Kent Meydanı Atatürk Anıtında düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başlayan etkinliğe Sayın Valimiz Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdurrahman Bilgiç, kurum müdürleri, Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sabri Özer, Karabük Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Öksüzoğlu ile şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapılmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden törende, günün anlam ve önemine istinaden şiirler okunup konuşmalar yapıldı. Buradaki törenin akabinde Yenişehir Camisinde şehitlerimiz ve hayatlarını kaybeden gazilerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okutulmasıyla Valiliğimizce gaziler onuruna düzenlenen yemek programı için Karabük Polisevine geçildi.

Sayın Valimiz Fuat Gürel ve Eşi Özlem Aras Gürel Hanımefendi ile İl Müdürümüz Abdurrahman Bilgiç, programa katılan gazilerimizin ve ailelerinin masalarını gezerek kendilerine, davete icabet ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda İl Müdürümüz Abdurrahman Bilgiç açılış konuşmalarını yaparken, Sayın Valimiz Fuat Gürel ise günün anlam ve önemine istinaden konuşmalarını gerçekleştirdi.

Program, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün yemek duası etmesinin ardından sonlandı.