…
…
…
…
15 Şubat 2024, Perşembe istanbul

Yenilikçi Eğitim Modeli ile Koruyucu Aile Sürecinin İyileştirilmesi projesi açılış toplantısı Ahmet Hamdi Tanpınar Kütüphane Müzesi'nde gerçekleştirildi.


 

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından K220 Yetişkin Eğitimi programı kapsamında desteklenen, İl Müdürlüğümüzün koordinatörü olduğu "Yenilikçi Eğitim Modeli ile Koruyucu Aile Sürecinin İyileştirilmesi" projesi açılış toplantısı Avrupa'dan İspanya, Yunanistan, Hırvatistan ve Türkiye'den Valilik, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Koruyucu Aile Derneği olmak üzere tüm ortaklarımızın katılımı ile 14-15 Şubat 2024 tarihinde Ahmet Hamdi Tanpınar Kütüphane Müzesi'nde gerçekleştirildi. Bu Projeyle, profesyonellerin/yetişkin eğitimcilerin ihtiyaçlarını Koruyucu Aileye ilişkin Avrupa Referans Çerçevesi ile belirleyerek ve onlara Avrupa Düzeyinde yenilikçi ve bütünsel bir eğitim içeriği ile beceri kazandırarak koruyucu ailelerin temel becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

İl Müdür Yardımcımız Sayın Halis Kuralay'ın hoşgeldiniz konuşması ve Ulusal Ajans Uzmanı Sayın Dr. Vahit SADAL 'ın Ajansı temsilen konuşmasının ardından İl Müdürümüz Sayın Ömer TURAN' ın yaptığı açılış konuşması ile proje çalışmaları başlatıldı. Proje ortaklarının kendi kurumlarını tanıtıcı sunumların ardından proje çalışma paketleri üzerine oturumlar gerçekleşti.İki gün boyunca süren toplantı sertifika töreni ile sona erdi.