…
19 Eylül 2023, Salı İstanbul

İstanbul İl Müdürlüğümüzde Devir-Teslim Töreni Gerçekleşti


17 Ağustos 2021 yılından itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdür Vekili olarak görev yapan Sayın Ali Fuat KARAMAN, görevini Sayın Ömer TURAN'a devrettti.


Cağaloğlu’nda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürlüğünde devir teslim töreni düzenlendi. Görevini devreden KARAMAN, ‘‘ Bu bir bayrak yarışı. Son 2 yılı İstanbul İl Müdür Vekilliği olmak üzere toplamda 12 yıllık geçmişim olan bu güzide kurumumuza bugün itibariyle veda ediyorum. Yeni İl Müdürümüz Sn. Ömer TURAN’a yeni dönemde başarı dileklerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.


Çalışma arkadaşlarından helallik isteyen KARAMAN, karşılıklı iyi temenniler sonrasında yeni İl Müdürümüz Ömer TURAN’a çiçek takdiminde bulundu. Tören sonrasında kurum içindeki çalışma arkadaşlarımızı ve birimlerimizi ziyaret eden KARAMAN, tüm mesai arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diledi.
Devir teslim töreni, kurum binası önünde çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.


Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürlüğü olarak; hizmetlerinden dolayı eski İl Müdür Vekilimiz Sn. Ali Fuat KARAMAN’a teşekkür ediyor, yeni İl Müdürümüz Sn. Ömer TURAN’a başarılar diliyoruz.