…
07 Nisan 2023, Cuma İstanbul

İl Müdürlüğümüzün Ortak Olduğu EMPOWER Projesinin Beşinci Ulusötesi Proje Toplantısı Yabancı Ortakların Katılımıyla Türkiye’de Gerçekleştirildi.


T.C. İstanbul Valiliği tarafından koordine edilen “EMPOWER - Engeli Olan Bireyleri Etkili Afet Yönetimi İle Güçlendirme” Projesi, Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen EMPOWER Projesinin temel hedefi; afetlerde zarar görebilirliği yüksek, engeli olan bireylerin ve bu bireylere bakım veren kişilerin afet yönetimi konusunda farkındalıklarının ve yeterliliklerinin artırılmasına katkı sağlamaktır. İl Müdürlüğümüz, projesinin paydaşıdır.

EMPOWER projesinin beşinci Ulusötesi Proje Toplantısı İspanya, İtalya, Yunanistan ve Romanya’dan gelen ortakların katılımı ile 3 Nisan 2023 tarihinde Türkiye’de gerçekleştirildi. Toplantıda proje faaliyetleri gözden geçirildi, projenin çıktıları değerlendirildi ve İl Müdürlüğümüz tarafından projenin dördüncü çıktısı olan “Kapsayıcı Afet Planı için Referans El Kitabı”  ile ilgili sunumlar yapıldı. Toplantı sertifika töreni ile sonlandırıldı.

Proje ile ilgili detayların ve materyallerin bulunduğu platforma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

www.empowerpwd.eu