…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Mayıs 2020, Salı Isparta, Türkiye

AZİZ ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


AZİZ ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kars'ta teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve götürüldüğü hastanede şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi' nin cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Valimiz, milletvekillerimiz, kurum amirlerimiz ve halkın katılımıyla son yolculuğuna uğurladık.

Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde yürütülen operasyon kapsamında 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlandı. Çatışmada yaralanan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi, helikopterle götürüldüğü Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde doktorların müdahalesine rağmen şehit oldu.

Şehidimizin cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN, Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, Antalya Valisi Münir KARAOĞLU, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi BİLGİÇ, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Isparta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Yakup KÜTÜK, diğer kurum ve kuruluş müdürlerimiz ile şehidimizin ailesi, yakınları, silah arkadaşları ve halkımızın yoğun katılımıyla son yolculuğuna uğurladık. Allah rahmet eylesin. Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun.