…
…
…
…
…
…
28 Aralık 2020, Pazartesi Ankara, İzmir

Hukuk Birimleri Koordinasyon ve İstişare Toplantılarına Genel Müdürümüz Av. Oğuzhan TEKİN başkanlığında İzmir İl Müdürlüğümüz ile devam edildi. Toplantı elektronik ortamda online olarak gerçekleştirildi.


Hukuk Hizmetleri Genel Müdürümüz Av. Oğuzhan TEKİN’ in başkanlığında, İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim TANĞLAY ile Genel Müdür Yardımcılarımız Av. Şule ÜRKER, Av. Cumhur SARIAKÇALI ve İzmir İl Müdürlüğü Hukuk Biriminde görevli Avukatlarımızın katıldıkları Hukuk Birimleri Koordinasyon ve İstişare Toplantılarının üçüncüsü elektronik ortamda online olarak 28 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri Hukuk Birimlerinin koordinasyonu, Bakanlığımız hukuk hizmetlerinin etkin yürütülmesi, hukuk hizmetlerinin yürütülmesinde karşılaşılan sorunların tespiti ile bunların çözümü amacıyla gerçekleştirilen toplantı; Genel Müdürümüz Av. Oğuzhan TEKİN’ in konuşmalarıyla başladı.

Genel Müdürümüz Oğuzhan TEKİN toplantıda; hukuk birimleri ile Genel Müdürlüğümüz arasındaki iletişimin ve koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla online olarak görüşmelerin yapılacağını, akabinde bölge koordinasyon toplantılarının gerçekleştirileceğini ifade etti. Bakanlığımızın taraf olduğu dava ve hukuki ihtilafların yürütülmesi ile hukuk biriminin çalışma usulleri hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda, İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim TANĞLAY da İzmir İl Müdürlüğü Hukuk Birimi iş ve işlemleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda ayrıca; İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü emrinde görevli Avukatlarımızın görüş ve değerlendirmeleri alındı. Yürürlükteki mevzuat doğrultusunda kaynakları verimli bir şekilde kullanarak, hukuk hizmetlerinin hızlı, etkin ve sorunsuz bir biçimde yerine getirilmesine ilişkin verimli uygulama örnekleri geliştirilmesi, görüş, öneri ve sorunların raporlanarak Genel Müdürlüğümüze iletilmesi istemiyle toplantıya son verildi.