…
…
…
…
06 Nisan 2022, Çarşamba Haberler

“5 Nisan Avukatlar Günü”nde Bakanımız Derya YANIK Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzdeki avukatlarımız ile bir araya geldi


Kendisi de avukat olan Bakanımız Derya YANIK “ 5 Nisan Avukatlar Günü”nde Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzdeki avukatlarımız ile bir araya geldi.

Yaptığı konuşmada, üstlendiğimiz görevlerin toplumun vicdanına ve adalet duygusuna hitap eden hassas çalışmalar olduğunu belirtti.

Hak’kın zaman gibi olduğunu, geçtiği zaman adalet tesis edilse bile hakkı yeniden kullanmanın, gereği gibi kullanmanın mümkün olmadığını, geciken adaletin adalet olmadığı ifade etti.

Hakkı, zamanında, hızlı ve etkin takip ederek savunmanın asıl görevlerimizden biri olduğuna vurgu yapan Bakanımız Derya YANIK, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ve 81 Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan avukatlar ile adaletin vaktinde tecellisine katkısı bulunan tüm avukatların Avukatlar Günü’nü kutladı.

Daha sonra Genel Müdürümüz Hakan AY, Genel Müdürlüğümüzdeki hukukçular ve diğer idari personel ile bir araya gelerek avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.

Sonrasında ise Genel Müdürümüz Hakan AY, Genel Müdür Yardımcılarımız Serpil PENEZ ŞAHİN ve Hülya YILMAZ, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek orada görevli avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutladı.