…
27 Ocak 2023, Cuma Reyhanlı, Hatay

Reyhanlı İlçesi Muhtarlarına “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele” konulu seminer verilmiştir.


Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı Doğrultusunda Reyhanlı Kaymakamlığı İşbirliğinde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele” konulu seminer verildi. 

İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda ilgili kurumların katkıları ile hazırlanan Hatay İli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele İl Eylem Planı 2023 yılı Faaliyet Programı kapsamında kadına yönelik şiddet ile erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele konusunda bilgi ve farkındalığının artırılması amacıyla Reyhanlı İlçesi Muhtarlarına “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele” konulu seminer verilmiştir.

Reyhanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Psikolog Turan Dablan’ın sunumuyla Reyhanlı Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen seminere 21 kişi katılım göstermiş olup seminer soru-cevap bölümü ile son bulmuştur.