…
…
…
…
30 Ocak 2023, Pazartesi Antakya, Hatay

Göreve Yeni Başlayan Personellerimize Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi.


Bakanlığımız Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı öncülüğünde, “Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi” kapsamında İl Müdürlüğümüz tarafından  23-27 Ocak tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda göreve yeni başlayan 21 personelimizin katılımıyla İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim, Şube Müdürümüz Ahmet Ramazan Kaya’ nın açılış konuşmasıyla başladı.

Eğitim alanında uzman eğiticilerin sunumları ve personellerin interaktif katılımları ile devam edip, dördüncü günün sonunda kurum ziyaretleri ile son buldu. Söz konusu eğitimlere “Kurumun tarihçesi hakkında bilgi verilip, kurumun misyonu, vizyonu, kalite politikası, hedefleri ve temel değerleri aktarıldı. Bakanlığımız Hizmet Modelleri ile Hizmet Kurumlarımıza ilişkin İş ve İşlemler Ait Mevzuatların anlatıldığı eğitimde Kurumsal Hizmet Altyapısı, akabinde Resmi Yazışma, Protokol Kuralları, Etik ilkeler, Personelin Hak ve Sorumlulukları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması ve Tedbirleri” hakkında bilgiler verildi.