…
…
…
…
…
…
26 Ağustos 2022, Cuma Şemdinli, Hakkari - Türkiye

Şemdinli'de Şehit Olan Güvenlik Korucuları Ailelerine Taziye Ziyareti


İl Müdürümüz Sayın Salih KAYA Irak’ın Kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında 2004 rakım tepe (Keri) Üs Bölgesinde kesif ve gözetleme faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen dört kahraman Güvenlik Korucusunun taziyesine katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

İl Müdürümüz Kaya ve beraberindekiler Şemdinli İlçesine bağlı Kuzey Irak sınırına yakın bulunan Uğuraçan Köyü giderek 25 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Güvenlik Korucuları Kemal İMECE ve Avdi DEMİR’in köydeki aile bireylerini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti.

Daha sonra Şemdinli merkezde ikamet eden aynı olayda şehit olan Bülent VERMEZ ve Veysi SEBİK’in aile bireylerini evinlerinde ziyaret etti.

Şehit Güvenlik Korucuları ailelerine çeşitli hediyeler sunan İl Müdürü Kaya ve beraberindekiler Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin başsağlığı ve selamlarını ve Valimiz/Belediye Başkan Vekili Sayın İdris AKBIYIK’ın selamlarını ilettiler.

Şehit aileleri ziyaret sebebiyle oldukça duygulanarak, İl Müdürü Salih Kaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başta Bakanımız Sayın Derya YANIK ve Valimiz Sayın İdris AKBIYIK’a şükranlarını ve teşekkürlerini ilettiler.


Ziyaretlere Şehit yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İş ve İşlemlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Hamdi TAŞMA, Şemdinli Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Müdür V. Hediye BAĞATUR ve ASDEP Personeli eşlik etti.