…
…
…
27 Aralık 2023, Çarşamba Hakkari, Türkiye

2023 Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Kadın Konukevi ve Kolluk Birimleri İşbirliği Toplantısı


İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda Vali Yardımcısı Sayın Furkan BERBER Başkanlığında; “2023 Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Kadın Konukevi ve Kolluk Birimleri İşbirliği” toplantısı İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.  

Toplantıda, Hakkari İl genelinde aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda etkin olarak hizmet veren kurumlarda görev yapan personellerin, hizmet alanlara nitelikli hizmet verilmesini sağlamak ve hizmet alanlar hakkında yaşanan sorunlar ele alınmıştır.

Kurum ve kuruluşlarda kadın hizmetleri alanında görev yapan personele yönelik ŞÖNİM personeli Sosyolog Kemal Özer tarafından yapılan sunumda; birimler arası yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri, vakalara etkin müdahalede kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, kadın hizmetleri alanında yasal mevzuat ve çalışma ilkeleri hakkında bilgi verilmiştir.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Sayın Furkan BERBER, İl Müdürümüz Sayın Abdulhalim ÜNALAN, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müdürlüğümüze bağlı Kadın Konukevi Müdürlüğü ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personelleri katılım ile  gerçekleştirildi.