…
…
…
…
…
31 Mart 2021, Çarşamba Ankara,Türkiye

Bakan Selçuk, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nı Ziyaret Etti


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfına ziyarette bulundu.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Bakan Selçuk, vatan uğruna canını feda etmekten çekinmeyen gazilerin ve şehitlerin her daima yanında olduklarını söyledi. Şehit yakınları ve gazilerin baş tacı olduğunu kaydeden Selçuk, “Devletimiz ve milletimiz, şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek’’ dedi.

Görüşmede, gazi ve şehit yakınları ile sohbet eden Bakan Selçuk, onların taleplerini de dinledi. Bir şehit annesi birçok hak ve imkândan AK Parti zamanında yararlanmaya başladıklarını belirterek, şehit yakınları olarak devletin her zaman yanında olduklarını kaydetti. Bir Kıbrıs gazisi ise Milli Mücadele Madalyasını 45 yıl sonra Bakan Selçuk zamanında aldığını ifade ederek, teşekkür etti.

Sohbetin ardından Vakıf Başkanı Aylar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile fotoğraf çektiren Selçuk’a plaket hediye edildi. Plaketin üzerinde “Bakanlığınız döneminde vakfımıza, aziz şehitlerimize göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve desteklerimizden dolayı Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı olarak vatan kahramanlarımız adına şükranlarımızı bir borç biliriz” ifadeleri yer aldı