…
…
…
…
…
08 Mart 2024, Cuma Gümüşhane, Türkiye

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN


Bugün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamanın coşkusunu ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Bugün, sizlere olan minnetimizi ve saygımızı bir kez daha dile getiriyoruz. Emeğiniz, fedakarlığınız ve sevginiz için teşekkür ediyoruz. Sizler, çocuklarını sevgiyle büyüten anneler, iş yaşamında başarıyla ilerleyen profesyoneller, toplumun her kesiminde liderlik eden güçlü figürler olarak varlığınızı hissettiriyorsunuz. Aynı zamanda sizler, zarafet ve zeka ile donanmış, dünyaya ışık saçan varlıklarsınız.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, kadın mesai arkadaşlarımızın her biri, özverili çalışmalarıyla kurumumuzun hedeflerine ulaşmasında önemli bir role sahiptir. Onların emekleri, toplumumuzun her kesiminde hissedilmekte olup, aile yapısının korunması, çocukların haklarının ve refahının sağlanması, yaşlıların bakımı ve desteklenmesi gibi hayati konularda vazgeçilmezdir.

Kadınlarımızın ülkemizin kalkınmasına ve refahına katkıları da inkar edilemez bir gerçektir. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan kadın mesai arkadaşlarımız, insan haklarına saygı, adalet ve eşitlik ilkeleri doğrultusunda, toplumumuzun her kesimine hizmet sunmaktadır. Onların özverili çalışmaları, dezavantajlı grupların korunması, sosyal yardım ve desteklerin etkin bir şekilde ulaştırılması gibi alanlarda üstün bir başarıya imza atmıştır.

Bu vesileyle, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, kadın mesai arkadaşlarımızın fedakarlıklarını ve özverili çalışmalarını takdirle anıyor, emekleri için çok teşekkür ediyor ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyoruz...

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.