…
…
22 Şubat 2024, Perşembe Gümüşhane, Türkiye

2024 Ocak-Şubat İstişare Toplantısı


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz uhdesindeki kuruluş müdürlerimizle, geçtiğimiz ayın faaliyetlerini değerlendirmek ve önümüzdeki döneme ilişkin stratejiler belirlemek amacıyla bir araya geldik. Kuruluş müdürlerimiz ay içerisinde Şubat ayında yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili bilgi paylaşımı yaptı.
Önümüzdeki ay içerisinde , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi gibi milli ve önemli günlerin yani sıra Ramazan ayı boyunca yapılacak faaliyetler detaylı bir şekilde ele alındı.
İnsan kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı, mesai arkadaşlarımızın moral ve motivasyonuna katkı sağlama, sahadaki zorluklarla başa çıkma stratejileri üzerine detaylı bir istişare gerçekleştirdik.
Ayrıca, hizmet kalitesinin artırılması ve ihtiyaç sahiplerine daha etkin bir şekilde ulaşılması konularında saha çalışmalarının önemi üzerinde duruldu.
Toplantıda ortaya çıkan fikirler ve çözüm önerileri, kuruluşların daha etkin ve verimli bir şekilde faaliyet göstermesini sağlamak ve kuruluşlarımızın birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, daha da güçlenmesi ve yaşadığımız şehre daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz konuştuk.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.