…
…
…
…
…
…
18 Mart 2024, Pazartesi Gümüşhane, Türkiye

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 109. YILDÖNÜMÜ


Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onların emanetlerine sahip çıkmak adına, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü vesilesiyle ilimizde birçok etkinlik gerçekleştirildi

Ayrıca, şehitlerimizin anıtı önünde düzenlenen programda, yüreklerimizi şehitlerimizin emanetine açtık. Onların isimlerini anarak, kahramanlıklarını ve vatan sevgilerini bir kez daha yüreklerimizde hissettik. Gözyaşları arasında yapılan dualarımızla, şehitlerimizin ruhlarına olan derin saygımızı bir kez daha ifade ettik.

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiğimiz anma programında, şehitlerimizin kahramanlık destanlarını bir kez daha hatırladık. Onların adını gelecek nesillere yaşatma kararlılığımızı pekiştirdik ve vatan sevgisinin sonsuzluğunu bir kez daha hissettik.

Son olarak, Valilik, İl Müftülüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Kemaliye Camisi'nde öğlen namazı öncesi okuttuğumuz Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile şehitlerimizin ruhlarına huzur ve rahmet diledik. Dualarımızı, şehitlerimizin ebedi istirahatlarına armağan ettik ve onların manevi huzurunda birlikte olduğumuzu hissettik.

Bu duygu dolu etkinliklerle, şehitlerimizi unutmadığımızı ve onların aziz hatıralarını yaşatmak adına kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Onların kahramanlıklarını ve fedakarlıklarını asla unutmayacak ve gelecek nesillere aktaracak olmanın gururunu yaşıyoruz.

Şehitlerimizin manevi huzurunda, dualarımızı ve saygımızı sunarız.