…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Kasım 2022, Pazartesi Antalya, TÜRKİYE

Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2022 Finallerinde Şampiyon Osmaniye Özden Huzurevi Oldu


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya’da düzenlenen Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2022 finallerinde şampiyon Osmaniye Özden Huzurevi oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün aktif ve sağlıklı yaşlanma vizyon ve politika hedefleri çerçevesinde düzenlediği Bocce turnuvalarının beşincisi Antalya’da gerçekleştirildi.

Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2022 Finallerinde Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Artvin, Bayburt, Bursa, Çorum, Elazığ, Erzincan, Isparta, İzmir, Karabük, Kastamonu, Konya, Muğla, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak olmak üzere 23 ildeki huzurevlerinden 158 yaşlı yarıştı.

23 takımın katıldığı, 3 gün süren müsabakalarda Osmaniye Özden Huzurevi ile Muğla Fethiye Belediyesi Huzurevi finale kalan takımlar oldu.

Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2022 finallerinde şampiyon, Muğla Fethiye Belediyesi Huzurevi’ni 12-11 mağlup eden Osmaniye Özden Huzurevi takımı oldu. Karabük Yücel Huzurevi üçüncü, Ağrı Huzurevi ise dördüncü oldu.

Final müsabakasına katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran ve Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Elmas Esra Ceceli şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.