…
…
…
…
…
…
11 Eylül 2023, Pazartesi Ankara

Türkiye Yüzyılında Aile Söyleşileri Başladı


Bakanlığımız merkez bina 27. kat konferans salonunda gerçekleştirilen program, Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ın teşrifleri, Bakan Yardımcımız Sayın Leman YENİGÜN ve Bakanlık Birim Amirlerinin katılımlarıyla başladı. Programda, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon, Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer PEMBECİOĞLU sunumlarını gerçekleştirdi.

Dijitalleşen dünyanın aileyi ve çocuğu nasıl etkilediği, bu etkilerden nasıl korunulması gerektiği, dijital dünyanın nasıl etkin kullanılacağı ve çocuklarımızın gelişimine nasıl katkı sunacağı gibi konularda yapılan sunumun ardından Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ, Prof. Dr. Nilüfer PEMBECİOĞLU’na Teşekkür Belgelerini takdim etti.

Bundan sonraki süreçte ayda bir olacak şekilde düzenlenmesi planlanan Türkiye Yüzyılında Aile Söyleşileri etkinliği ile Bakanlık personelinin bilgi seviyelerinin ve motivasyonlarının arttırılması amaçlanmıştır. Etkinliğin video kayıt altına alınarak Bakanlığımızın YouTube kanalından da  yayımlanması düşünülmektedir. Böylelikle Bakanlık taşra personelinin de söyleşilerden istifade etmesi hedeflenmektedir.