…
…
…
…
26 Eylül 2022, Pazartesi Ankara

“Karar Destek Mekanizmalarının Güçlendirilmesi Eğitim Programı” Başladı


26.09.2022 - 1.10.2022 tarihleri arasında 5 gün sürecek olan eğitimin açılış programı, Unicef Temsilcisi Sayın Eylen ŞAVUR ve Bakanlığımız Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa BİLİR’in konuşmalarının ardından, Kalite ve Hizmet Planlama Daire Başkanı Sayın H. Betül ÖZDÜZEN TEKER’in sunumlarıyla tamamlandı.

81 ilden 78 meslek elemanının katılımıyla gerçekleştirilecek olan programda katılımcıların iki ayrı salonda eğitim görmesi planlandı.

Program süresince, kıymetli akademisyenler Doç. Dr. Esra ÇALIK VAR, Doç. Dr. Selvinaz SAÇAN, Doç. Dr. Nilüfer KOÇTÜRK ve Doç. Dr. Setaç AK tarafından, “Çocuk Koruma Sisteminde Planlı Müdahale Aşamaları: Tanışma ve Değerlendirme”, “Çocuk Koruma Sisteminde Planlı Müdahale Aşamaları Planlama: Takip İzleme ve Sonlandırma”, Karar Verme ve Destek Mekanizmasında Çocuk Ve Ailelerle Çalışma: Görüşme ve Ev Ziyaretleri” ve “Karar Verme ve Destek Mekanizmasında Çocuk Ve Ailelerle Çalışma: Madde Bağımlısı Gençlerle Çalışma” vb. konularıda eğitimler verilecek.