…
…
…
…
…
…
26 Ocak 2023, Perşembe denizli

Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi Verildi


Eğitim ve yayın Dairesi Başkanlığı öncülüğünde, “Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi” kapsamında Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki personellere yönelik 23-26 Ocak tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri gerçekleştirildi.

Göreve yeni başlayan 72 personelimizin katılımıyla İl Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim İl Müdürümüz Kadriye ÖZER BİCİ’ nin açılış konuşmasıyla başlayıp, alanında uzman eğiticilerin sunumları ve personellerin interaktif katılımları ile devam edip, dördüncü günün sonunda kurum ziyaretleri ile tamamlandı.

Söz konusu eğitimlere “Kurumun tarihçesi hakkında bilgi verilip, kurumun misyonu, vizyonu, kalite politikası, hedefleri ve temel değerleri aktarıldı. Bakanlığımız Hizmet Modelleri ile Hizmet Kurumlarımıza ilişkin İş ve İşlemler Ait Mevzuatların anlatıldığı eğitimde Kurumsal Hizmet Altyapısı, akabinde Resmi Yazışma, Protokol Kuralları, Etik ilkeler, Personelin Hak ve Sorumlulukları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması ve Tedbirleri” hakkında bilgiler verildi.