…
…
…
…
09 Ocak 2023, Pazartesi Ankara-Türkiye

Ankaragücü’nden Çocuklarımıza Anlamlı Ziyaret


Ankara İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklar sporla dolu bir hafta sonu geçirdi. Çocuklar, MKE Ankaragücü başkanı, teknik heyet ve futbolcularının ziyaretiyle oldukça keyifli anlar yaşadılar. Çocuk Hizmetler Genel Müdürü Dr. Musa Şahin ve Ankara İl Müdürü Bekir Koçyiğit, çocuklarla birlikte Ankaragücü heyetini misafir etti.

1910 İmalatı Harbiyeliler Derneği'nin Çocuk Evleri Sitesine düzenlediği ziyarete MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ömer Erdoğan, futbolcular ve dernek üyeleri katıldı.

Ziyaret öncesi basın mensuplarına açıklama yapan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, yönetim olarak göreve geldiklerinden bu yana sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini söyledi. Koca şöyle devam etti:  "İnsanlar, çocukluk anılarını unutamaz. Bu faaliyet 30 sene sonra bugünü yaşayan çocuklar için tatlı bir anı olacak. Bu insani bir dokunuş, insani bir eylemdir. Bugün buraya gelmemizin ayrı bir anlamı var. Çünkü bir gerçek var ki insanlar yaşlandıkça en unutamayacağı anlardan biri de çocukluk dönemindeki anılardır. Bizler bu tür faaliyetleri sık sık tekrarlayacağız”

Sarı-lacivertli kulübün teknik direktörü Ömer Erdoğan, “Burada olmaktan çok mutluyuz. Bugün inşallah genç kardeşlerimizin yüzlerini güldürebilir ve geleceği ile ilgili motive edebilirsek 3 puandan çok daha önemli. Çünkü onlar da bizim evlatlarımız kadar sevdiğimiz gençlerimiz, bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, huzurlu ve eğitimle ülkemize, vatanımıza hayırlı evlatlar olurlar” açıklamasında bulundu.

Çocuk Evleri Sitesinde bulunduğu için mutlu olduğunu aktaran Ankaragücü Kaptanı Tolga Ciğerci ise “Buradaki çocuklarımızı mutlu etmek, mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. İnşallah onlara fazlasıyla destek olabiliriz” dedi.

Açıklamaların ardından MKE Ankaragücü heyeti, çocuklarla bir araya geldi. Koca, sarı-lacivertlilerin çocuklar için yaptığı maça hakemlik yapmasının ardından çocuklara kupa hediye etti.