…
…
…
…
…
19 Nisan 2024, Cuma Bursa, Türkiye

Şehit Uzman Çavuş Taner ÇOBANOĞLU Dualarla Anıldı


Sınır ötesinde yürütülen operasyonda Suriye Dermeşkanlı bölgesinde 19 Nisan 2018 tarihinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Taner ÇOBANOĞLU’nun şehadetinin sene-i devriyesinde Panayır Mahallesinde bulunan Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulunda anma programı düzenlendi.

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için vatan sevgisi ve imanıyla dolu yürekleriyle canlarını feda etmekten çekinmeyen tüm kahramanlarımızın yad edildiği program Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU, Osmangazi Kaymakamı Ali PARTAL, Bursa Merkez Komutanı Albay Memduh YANMAZ İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcımız, Tümşad Dernek Başkanı Haşim Sivri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul Müdürü Abdülcelil GÜVEN, Askeri Erkan, Şehidimizin Ailesi ve çocuklarımız katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Yardımcımız Sultan DOĞRU hitaplarında; Türk milletinin her bir ferdi kahraman şehitlerini, şehit yakınlarını ve gazilerini, unutmadı, unutmaz. Terörle mücadeleye ve sınır ötesi harekâtlara varana dek, her satıhta devam eden yurt savunmasında; vatanımız için mücadele veren bütün şehitlerimiz, üzerinde özgürce yaşadığımız toprakları bize vatan yapan bu ilahi vaadin mühürleridir Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onların acılarını paylaşıyor ve yalnız olmadıklarını bilmelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Program sonrasında Hamitler Şehitliği ziyaret edilerek Piyade Uzman Çavuş Taner ÇOBANOĞLU ve tüm şehitlerimiz için kabirleri başında dualar edildi.

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak,Piyade Uzman Çavuş Taner Çobanoğlu gibi, vatanımızı kanları, canları pahasına koruyarak destan yazan; bağımsızlığımızı tehdit edenlere karşı kendilerini kahramanca feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet diliyor, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz.