…
20 Nisan 2023, Perşembe Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Cemal KESKİN'in Ramazan Bayramı Mesajı


Rahmet ve mağfiret ayı olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha geride bırakmanın üzüntüsü ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz.

Manevi huzurla idrak ettiğimiz, bir bütünün parçası olduğumuzu anlamamıza vesile olan, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını, elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak yaşayıp, Ramazan Bayramına ulaşmış bulunmaktayız.

Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. 

Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir.

Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, onların kıymetli aileleri başta olmak üzere kurumumuzun hizmet verdiği yaşlı, engelli, kadın, çocuk ve gençlerimiz ile tüm Bolu'lu hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en kalbi duygularım ile kutluyor, bayramın tüm gönüllere, hanelere, sevinç ve huzur getirmesini ve tüm dünyanın mücadele ettiği salgın illetinden bir an önce kurtulmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum

 

Cemal KESKİN

İl Müdürü