…
24 Kasım 2021, Çarşamba Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Cemal KESKİN'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı


Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Öğretmenlik uzmanlık, sevgi, sabır, hoşgörü gerektiren bir meslek olmanın ötesinde, bir sanattır. Öğrenciler, öğretmenin elinde şekillenir, olgunlaşır ve hayata hazırlanır. Bir çocuk için aileden sonra ilk bilgi kaynağı öğretmendir.

Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Öğretmenlerimiz sevgi ve fedakârlık gerektiren kutsal bir görev yapmaktadırlar.

Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Yarınlarımızı emanet ettiğimiz; sonsuz sevgi ve sabırla çalışan, güçlüklere gönül rızasıyla katlanan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmenizi diliyorum.