…
14 Temmuz 2023, Cuma Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Cemal KESKİN'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı


   "Ülkemizin demokrasisine, birliğine ve dirliğine yönelik menfur bir saldırının yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu yürekten hissediyor, bu önemli tarihi birlikte yâd ediyoruz.

   15 Temmuz 2016 gecesi, hain FETÖ’nün darbe girişimiyle ülkemiz derinden sarsıldı. Ancak bu hain saldırı karşısında milletimiz, demokrasiye, özgürlüğe ve vatanına sahip çıkmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve O’nun çağrısıyla sokaklara döküldü. Birlik ve beraberlik duygusuyla hareket eden yürekler, tankların önüne geçti, havaalanlarında uçakları durdurdu ve tüm kararlılığıyla bu karanlık girişimi püskürtmeyi başardı.

   Malazgirt Zaferi’nden İstanbul'un fethine, Çanakkale Savaşları’ndan İstiklâl Harbi’ne, Kıbrıs Harekâtı’ndan 15 Temmuz’a tüm şehitlerimizle ve gözünü kırpmadan şehadete koşan kahraman gazilerimizle aynı ruha sahip aziz milletimiz; iradesine yönelik 15 Temmuz kalkışmasında gösterdiği şanlı direnişle demokrasiye olan inancını ve bağlılığını da bir kez daha kanıtlamıştır.

   15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 7. Yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.

 

Cemal KESKİN

İl Müdürü