…
…
…
…
…
22 Ağustos 2022, Pazartesi Batman

"Kadına El Kalkamaz"


2022 Yılı Faaliyet Planı Çerçevesinde 5 Milyon Erkeğe Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele alanında Temel Bilgilendirme ve Farkındalık Oluşturma Eğitim Kampanyası kapsamında

#Kadına El Kalkamaz# Mottosu doğrultusunda 2022 Yılı içerisinde 5 Milyon Erkeğe Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele alanında bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri ve bunun yanında hedef kitlesine yönelik olarak broşür, afiş ve kitapçıklar hazırlanmıştır.

"Kadına El Kalkamaz" Mottosuyla Türkiye Genelinde ve İlimizde 40 Bin Erkek ulaşma hedefi doğrultusunda gerekli planlamalar yapılarak bu sayının üstüne çıkmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda verilecek temel bilgilendirme ve farkındalık eğitimleri çerçevesinde ilimizde merkez ve ilçelerimizde eğitimler tüm hızıyla devam etmektedir. Bu doğrultuda mevcut eğitimlerden 12.08.2022 tarihi itibariyle 8450 Erkek vatandaşa ulaşılarak eğitim verilmiştir.

Bu çerçevede yürütülen programda içişleri bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda ilimizin birçok noktasında afiş, broşür ve kitapçıkların dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bunun yanında billboard ve raketler ile şehrin bir çok alanına farkındalık afişleri koyulacaktır. Bu yılsonuna kadar duyarlılığın artırılmasına yönelik olarak periyodik olarak bu çalışmalarımız paydaş kuruluşlarımızla devam edecektir. Birçok kamu kurumu ve kuruluş ziyareti yapılmış olup bu çerçevede stand kurularak daha fazla vatandaşa ulaşmaya çalışılmaktadır. Bunun yanında kamu kurumu, STK, ve özel iş yeri ziyaretlerimiz devam etmektedir.