…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Şubat 2022, Çarşamba Balıkesir - Türkiye

KORUYUCU AİLELERİMİZE VE ANNELERİMİZE MASAL ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Balıkesir Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK himayelerinde gerçekleştirilen ve İl Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen Balıkesir Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi kapsamında; gönüllerini yavrularımıza açan, sıcacık bir aile ortamı sunan, onların çocukluğunu gerçek bir hazineye çeviren şefkat kahramanlarımız olan tüm koruyucu ailelerimize ve annelerimize yönelik Sayın Fatma Nur ŞILDAK Hanımefendimiz ve beraberinde protokol üyelerimizin teşrifleri ile büyüklere masal etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen programda; İl Müdürümüz Hatice DOST’un konuşmaları ardından, sözlü halk edebiyatı mahsullerimizden biri olan masalın da koruma altına alınması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması hususunda sunum gerçekleştiren Anadolu Masalları Balıkesir İl Koordinatörü M. Tuba ÖZDEMİR, “Taşçı” masalı ile dinleyenleri masal yolculuğuna çıkardı.

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin müzik dinletileri ile devam eden program, belge ve hediye takdimi ardından Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nün koruyucu ailelerimiz ile annelerimize fidan armağanı dağıtımı ile son buldu.