…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
30 Haziran 2022, Perşembe Balıkesir - Türkiye

KORUYUCU AİLE GÜNÜ BALIKESİR’DE COŞKUYLA KUTLANDI


Koruyucu aileliğin teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla geçen yıl ilan edilen ve bu yıl ilk kez 81 ilde kutlanan ‘Koruyucu Aile Günü’ kapsamında Balıkesir'de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Koruyucu Aile Günü Kutlama Programı Milli Kuvvetler Caddesinde düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Ali Hikmet Paşa Meydanında balonların gökyüzüne salınması ile sona eren yürüyüşün ardından koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımız Değirmen Boğazı Milli Parkı'nda piknikte doyasıya eğlendi.

Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK ve Eşi Fatma Nur ŞILDAK Hanımefendi ile birlikte, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Birol ŞAHİN, Vali Yardımcımız Sayın İrfan DEMİRÖZ, Karesi Kaymakamı Sayın Metin ARSLANBAŞ, İl Emniyet Müdürü Sayın Hasan ONAR, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Tarık HEKİMOĞLU, Altıeylül Belediye Başkanı Sayın Hasan AVCI, Karesi Belediye Başkanı Sayın Dinçer ORKAN ve İl Müdürümüz Sayın Hatice DOST koruyucu aileliğin bilinirliğinin arttırılması ve toplumsal duyarlılığın güçlenmesi için gerçekleştirilen kutlama programı kapsamında piknikte aileler ve çocuklarıyla bir araya geldi.