…
…
…
23 Haziran 2023, Cuma Aydın, Türkiye

İLÇE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI


İncirliova İlçe Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Yürütülen Sosyal Hizmet Çalışmalarının Değerlendirilmesi, refah düzeylerinin artırılması, yaşanmış/yaşanabilecek sorunların gözden geçirilmesi amacıyla Sayın Vali Yardımcımız Dr. Halil İbrahim ERTEKİN Başkanlığında İncirliova Kaymakamı Canan Hancer BAŞTÜRK İl Sağlık Müd., İl Milli Eğitim Müd. , İl Emniyet Müd. ,İl Jandarma Komt., ve ilçe Müd. Katılımı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ilgili kuruluş müdürleri ve mesleki personellerinin katılımı ile 21.06.2023 tarihi saat 14.00’da İncirliova Kaymakamlığı Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirilmiştir.
Söz konusu toplantında; İncirliova ilçesinin sosyo-demografik bilgileri, eğitim, sağlık, göç, erken yaşta evlilik, sosyal yardımlar, intihar vb. konu başlıkları ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesinde yürütülen kadın, çocuk, engelli, yaşlı ve evde bakım hizmetleri ele alınmıştır.
Her ilçede hedefimiz sosyal hayatın refah düzeyini artırmak yönünde kurumlar arası işbirliği ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi