…
…
14 Ekim 2021, Perşembe Ankara

ROMSİD 3. Çalışma Grubu Toplantısı Ankara’da Düzenlendi


‘Roman Strateji Belgesi için İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Mekanizması Kurulmasına Teknik Destek’ Projesi kapsamında Roman Strateji Belgesi’nin İzleme ve Değerlendirmesi üzerine 3. Çalışma Grubu Toplantısı 12 Ekim 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleşti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu, Sağlık Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliğinden temsilciler ile Proje Teknik Destek Ekibi toplantıya katıldı.

‘Roman Strateji Belgesi için İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Mekanizması Kurulmasına Teknik Destek’ Projesi tarafından Roman Strateji Belgesi’ni uygulamak üzere hazırlanan taslak İzleme ve Değerlendirme (İ&D) Planı’nı sunmak amacıyla düzenlenen Çalışma Toplantısında göstergeler, veri toplama metotları, ilgili taraflar arasındaki iş ve görev tanımı ve İzleme ve Değerlendirme faaliyetlerinin sıklığı gibi temel konular ele alındı. Proje Takım Lideri tarafından görevler, dahil olan personel grupları ve eğitim ihtiyaçları konusunda sunum gerçekleştirildi. Toplantıya katılan paydaş kurumlardan geri dönüşlerinin alınması ile İzleme ve Değerlendirme Planı’nda ilgili düzenlemelerin gerçekleştirilmesine karar verildi.