…
…
…
28 Eylül 2022, Çarşamba Sinop

İl Performans Değerlendirme Çalışması Kapsamında Kastamonu - Sinop Saha Gözlemi Gerçekleştirildi


Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hizmetleri bağlamında İl Performans Değerlendirme Çalışması kapsamında yapılan Kastamonu - Sinop İlleri Saha Gözlemi, 21 - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında Daire Başkanı ve ilgili dairelerden personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Performans Değerlendirme Çalışması kapsamında Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kastamonu Merkez Sosyal Hizmet Merkezi (SHM), Kastamonu Tosya SHM ile Sinop Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sinop Merkez SHM, Sinop Boyabat SHM ve Sinop Ayancık SHM ziyaret edildi. Bu çerçevede il müdür ve müdür yardımcıları, sosyal hizmet merkezi müdürleri ve müdür yardımcıları ile sosyal hizmet merkezlerinde görevli ASDEP ve meslek personeli ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Bu toplantılarda; Genel Müdürlüğümüzün ildeki hizmetlerine ilişkin genel durum değerlendirmeleri yapılarak, bu hizmetlerin performansının iyileştirmesine dönük istişarelerde bulunuldu ve personelimizin talep, görüş ve önerileri alındı.