…
10 Ekim 2022, Pazartesi Erzurum

İl Performans Değerlendirme Çalışması Kapsamında Erzurum Saha Gözlemi Gerçekleştirildi


Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü hizmetleri bağlamında İl Performans Değerlendirme Çalışması Erzurum İli Saha Gözlemi 3-4 Ekim 2022 tarihinde Daire Başkanı ve uzmanlar katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu program kapsamında Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi (SHM), Aziziye SHM, Palandöken SHM, Pasinler SHM ve Hınıs SHM ziyaret edilerek il yöneticileri, sosyal hizmet merkezi müdürleri/ müdür yardımları ve sosyal hizmet merkezlerinde görevli meslek personeli ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Hınıs Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve Hınıs ADEM ziyaret edilmiştir. ASDEP personeli eşliğinde Ulusal Hane Ziyaretleri kapsamında iki hane ziyareti de gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen toplantılarda; genel müdürlüğümüzün ildeki hizmetlerine ilişkin genel durum değerlendirmesi yapılarak, performans iyileştirme noktasında istişarelerde bulunulmuş, personelimizin talep, görüş ve önerileri alınmıştır.