…
…
…
23 Mart 2021, Salı Ankara

Genel Müdürlüğümüzde Görev Yapan Yasemin Seyhan Emekli Oldu


Genel müdürlüğümüzde Göç, Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek Daire Başkanlığında Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Yasemin Seyhan emekli oldu.

Emekli olan arkadaşımız için Genel Müdürlük toplantı salonunda bir veda programı düzenlendi.  Programa; Genel Müdürümüz Dr. Muhiddin Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Şuayip Tunçal, Daire Başkanı Melih Onur Erdoğan ve çalışma arkadaşları katıldı.

Programda Genel Müdürümüz Muhiddin Şahin, emeklerinden dolayı Yasemin Seyhan’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Program,  aile fotoğrafı ile sona erdi.

Meslek hayatına 1992 yılında başlayan Seyhan,  Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda (SHÇEK) çocuk, genç, yaşlı gibi sosyal hizmetin farklı alanlarında hizmet verdi. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünde görev yapan Seyhan, Genel Müdürlüğümüzde; afet acil durumlarda psikososyal destek hizmetlerinin yapılanmasında görev alarak Van, Denizli, Elazığ ve İzmir depremlerinde Saha Öncü Ekibinde hizmet etti.

Emekli olan mesai arkadaşımıza kurumumuza kattığı değerden ötürü teşekkür ediyor, hayatında güzellikler diliyoruz.